Description
Gotowanie to dziś element sztuki.A sztuka kulinarna to eksperymenty i nieustanne obalanie stereotypów. Jednak perfekcyjne dzieło jest efektem nie tylko talentu artysty, ale i doskonałych urządzeń. Właśnie takich jak Sam Cook.
Sam Cook to linia produktów stworzona dla wymagających. Rezultat pracy wielu profesjonalistów, dla których gotowanie jest życiową pasją. Ich kulinarny kunszt cechuje kreatywne szaleństwo i odwaga w eksperymentowaniu ze smakiem.Wypróbuj najwyższej klasy urządzenia kuchenne i poczuj się mistrzem w swojej kuchni.
Poznaj wyjątkowy, nowoczesny i bardzo elegancki Opiekacz 3w1 Sam Cook PSC-120/B! Oddajemy w Twoje ręce wysokiej klasy urządzenie o szlachetnej linii i profesjonalnym charakterze. Dzięki niemu we własnym domu wyczarujesz przekąski godne najlepszych szefów kuchni. Śniadania i wszystkie inne posiłki urozmaicisz z pomocą tylko jednego urządzenia.
Opiekacz 3w1 Sam Cook PSC-120/B o mocy 1200 W posiada wiele praktycznych funkcji i zastosowań. Zajmuje niewiele miejsca i może być przechowywany w pozycji pionowej. Obudowa urządzenia została wykonana z czarnego szkła, które prezentuje się bardzo efektownie w każdym wnętrzu.
W opiekaczu 3w1 Sam Cook PSC-120/B przygotujesz chrupiące kanapki, słodkie oraz wytrawne gofry, ale też wiele innych pysznych, grillowanych dań, kanapek i przekąsek. Wszystko dzięki wymiennym płytom, które dołączyliśmy do opiekacza. Wszystkie płyty pokryte są nieprzywierającą powłoką. Są niezwykle proste do utrzymania w czystości.
Opiekacz 3w1 Sam Cook PSC-120/B został wyposażony w bardzo praktyczne funkcje. Termostat pozwala na regulowanie temperatury wedle indywidualnych potrzeb. Lampki kontrolne informują o gotowości do pracy lub o tym, że nasza przekąska jest już gotowa.
Nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć smacznego! A poniżej nasz sprawdzony przepis na idealne gofry z opiekacza 3w1 Sam Cook PSC-120/B!
Składniki:
3 szklanki mąki
4 jajka
¼ łyżeczka soli
½ szklanki cukru
1¾ szklanki wody gazowanej
½ szklanki oleju
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Wykonanie:
Oddzielamy żółtko od białka. Białko ubijamy na sztywno z odrobiną soli. Żółtka mieszamy z cukrem w innym naczyniu po czym dodajemy wcześniej zmieszane ze sobą: mąkę, sól i proszek do pieczenia. Całość razem miksujemy. Ubite białko dodajemy do całej masy delikatnie mieszając ręcznie do uzyskania jednolitej konsystencji.
Pieczemy 7 minut bez otwierania gofrownicy w trakcie pieczenia.
Sam Cook
Opiekacze
ocet do czajnika, pojemniki na ĹźywnoĹÄ do pracy, przepis na dobra babke, tostera, buĹka z chlebem, w czym smaĹźyÄ rybÄ, adler polska sp. z o.o., dzem z winogron
yyyyy