Description
Każdy posiłek będzie wspaniałym doświadczeniem, jeśli przygotujesz go w piekarniku CombiSteam Pro z profesjonalnym systemem Full Taste Steam. Oferuje on trzy tryby pieczenia: tradycyjny, parowy i łączony.
Ty masz wizję. My dostarczamy narzędzia
Urządzenia Electrolux pomogą Ci odkryć nowy wymiar smaku, uzyskać dotychczas nieosiągalną konsystencję potraw i pozwalają wznieść się na wyższy poziom sztuki kulinarnej.
Funkcja Sous Vide – pieczenie w niskich temperaturach
Funkcja SousVide pozwala gotować na parze – w niskiej temperaturze – składniki wraz z ziołami i przyprawami w zamkniętych próżniowo woreczkach. Zapewnia to intensywny smak i doskonałą konsystencję potraw.
Rozbudowana książka kucharska VarioGuide
Unikalna funkcja Varioguide zapewnia dostęp do 220 przepisów. Są one wyświetlane w postaci listy składników i opisu przyrządzania potrawy na kolorowym, dotykowym wyświetlaczu urządzenia.
Funkcja czyszczenia parowego
Program czyszczenia parowego pozwala bez wysiłku zapewnić idealną czystość piekarnika. O konieczności włączenia programu przypominają komunikaty na wyświetlaczu urządzenia.
Naciśnij, wyjmij i napełnij – wystarczy jeden prosty ruch
Dzbanek na wodę w tym piekarniku można łatwo wyjąć i napełnić pod kranem. Wystarczy nacisnąć, wyjąć i napełnić, aby urządzenie było znów gotowe do pieczenia.
Termosonda
Termosonda zapewnia większą kontrolę nad procesem pieczenia. Wystarczy wybrać odpowiedni stopień wypieczenia, aby termosonda w odpowiedniej chwili zasygnalizowała zakończenie pieczenia i wyłączyła piekarnik.
Typ:piekarnik elektryczny do zabudowyKlasa efektywności energetycznej:A+Sposób czyszczenia piekarnika:paraPokrętła:dynamiczne dotykoweWymiary w zabudowie (W x S x G) [mm]:590x560x550Zakres temperatury:30°C – 230°CPojemność [l]:70
Electrolux
Piekarniki
dogotowania pl, venecja chodzieĹź, w torebce bylo 36 suszonych moreli. mama i karolina, przechowywanie warzyw w lodĂłwce, co zrobiÄ z maĹlakĂłw, babciagotuje, co na prezent dla teĹciowej, waĹek elektryczny, piwo zalety, persil proszek do prania
yyyyy